Kebaburi calamari cu crustă de parmezan

Kebaburi calamari cu crustă de parmezan
Această rețetă face 30 de porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 7 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., kebaburile calamari cu crustă de parmezan ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de piper, albus de ou, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan, Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Somon Cu Crustă De Parmezan.

Instrucțiuni

1
Tăiați tuburile în jumătate pe lungime. Filetați pe frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Combinați brânza și următoarele 4 ingrediente într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Ungeți ușor albușul peste calmar. Dragați calmarul în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CalmarCalmar
4
Așezați frigarui pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui. Fierbeți calamari 5 1/2 inci de la căldură 2 până la 4 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
FrigaruiFrigarui
5
Se servește cald cu ardei gras roșu prăjit și sos de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
BusuiocBusuioc
SosSos
6
* Panko, sau pesmetul japonez, este disponibil în magazinele alimentare asiatice sau gourmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista