Kebaburi calamari cu crustă de parmezan
Această rețetă face 30 de porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 7 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., kebaburile calamari cu crustă de parmezan ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de piper, albus de ou, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan, Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Somon Cu Crustă De Parmezan.
Instrucțiuni
Tăiați tuburile în jumătate pe lungime. Filetați pe frigarui.
Combinați brânza și următoarele 4 ingrediente într-un vas superficial.
Ungeți ușor albușul peste calmar. Dragați calmarul în amestec de pesmet.
Așezați frigarui pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui. Fierbeți calamari 5 1/2 inci de la căldură 2 până la 4 minute sau până devin aurii.
Se servește cald cu ardei gras roșu prăjit și sos de busuioc.
* Panko, sau pesmetul japonez, este disponibil în magazinele alimentare asiatice sau gourmet.