Kebab-Uri Suculente De Pește-Spadă La Grătar Cu Tequila Și Var Cheie

Kebab-Uri Suculente De Pește-Spadă La Grătar Cu Tequila Și Var Cheie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburi suculente de pește-spadă la grătar cu Tequilan și tei cheie. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 539 calorii, 46G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, tequila, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Kebaburi De Creveți Tequila-Lime, și Kebab-Uri De Pește-Spadă La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul, sucul, tequila, mierea, oțetul, sarea, piperul, coaja de tei și jumătate din ierburile tocate împreună. Dacă nu aveți tei cheie, puteți folosi tei obișnuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
TequilaTequila
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați cuburile de pește-spadă tăiate în amestec și dați-le la frigider timp de 30-50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
3
Puneți cuburile de pește-spadă marinate pe frigaruile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Grătiți la perfecțiune timp de aproximativ 8 minute, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se servește pe un pat de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Garnisiți cu ierburi proaspete și pene de tei. Părțile sugerate includ o salată verde ofilită de bietă elvețiană (ulei de măsline ușor și lămâie cu o notă de usturoi) și porumb argintiu, aburit în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline UșorUlei De Măsline Ușor
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Pană De VarPană De Var
Chard ElvețianChard Elvețian
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista