Kebab-Uri Picante De Vită

Kebab-Uri Picante De Vită
Kebab-urile picante de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 468 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime. 130 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, chimen măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Kebab de vită dulce și picant, Kebab-uri dulci și picante de vită, și Kebab Picant De Vită Cu Salată De Pepene Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1 1/2 până la 1 3/4 inch și puneți-o într-un bol mare de amestecare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
În vasul unui robot de bucătărie combinați usturoiul, boiaua, turmericul, chimenul, sarea, piperul și oțetul de vin roșu. Cu procesorul care rulează burniță în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Se toarnă marinada peste carne și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
4
Se pune la frigider într-un recipient etanș sau într-o pungă de plastic sigilabilă și se lasă la marinat timp de 2 până la 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Infilați carnea pe frigarui lăsând aproximativ 1/2 inch între bucățile de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați pe grătar și gătiți, cu capacul coborât, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, 8 până la 12 minute în total (8 minute pentru rare și 12 pentru mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți de pe foc în folie de aluminiu, înfășurați și lăsați să se odihnească timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 32 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista