Kebab-Uri Picante De Vită
Kebab-urile picante de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 468 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime. 130 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, chimen măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Kebab de vită dulce și picant, Kebab-uri dulci și picante de vită, și Kebab Picant De Vită Cu Salată De Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1 1/2 până la 1 3/4 inch și puneți-o într-un bol mare de amestecare. Pune deoparte.
În vasul unui robot de bucătărie combinați usturoiul, boiaua, turmericul, chimenul, sarea, piperul și oțetul de vin roșu. Cu procesorul care rulează burniță în uleiul de măsline.
Se toarnă marinada peste carne și se aruncă pentru a acoperi.
Se pune la frigider într-un recipient etanș sau într-o pungă de plastic sigilabilă și se lasă la marinat timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Infilați carnea pe frigarui lăsând aproximativ 1/2 inch între bucățile de carne.
Așezați pe grătar și gătiți, cu capacul coborât, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, 8 până la 12 minute în total (8 minute pentru rare și 12 pentru mediu).
Scoateți de pe foc în folie de aluminiu, înfășurați și lăsați să se odihnească timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.