Kebab-Uri Persane Pentru Vânzători Ambulanți

Kebab-Uri Persane Pentru Vânzători Ambulanți
Kebab-urile vânzătorului stradal persan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare kosher, piept de curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui De Somon Vânzător Ambulant Thailandez, Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan, și Kebab-Uri Rapide De Vită Persană.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa rasă într-o sită peste un castron mare timp de 30 de minute, apăsând ocazional pentru a stoarce excesul de lichid. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Combinați ceapa, pesmetul și următoarele 8 ingrediente (prin miel) într-un castron mare; se amestecă până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul de carne în 40 de porții egale, modelând fiecare într-un dreptunghi de 3 x 1 inch. Filetați 4 bucăți pe fiecare dintre frigăruile de 10 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CeapăCeapă
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
4
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați șofran în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana cand este parfumat, amestecand continuu. Zdrobiți șofranul într-un castron mic; se amestecă uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 8 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați kebab-urile pe un platou.
8
Periați amestecul de ulei uniform peste kebaburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Presărați kebab-urile uniform cu sumac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SumacSumac
10
Combinați iaurtul și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Serviți kebab-urile cu sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista