Kebab de șuncă și piersici cu glazură de marmeladă-muștar
Șunca și kebaburile de piersici cu glazură de marmeladă-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 424 calorii. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, friptură de șuncă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne De Vită Cu Marmeladă-Glazură De Muștar, Pâine de porc și șuncă cu glazură de marmeladă-muștar, și Șuncă coaptă cu glazură de muștar-piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți marmelada, uleiul, muștarul și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca. Alternează bucăți de șuncă și bucăți de piersici pe 4 frigarui metalice.
Periați cu glazură de marmeladă.
Se presară cu piper. Grătiți până când șunca este ușor carbonizată și fructele sunt înmuiate, întorcându-se și perindând adesea cu glazură, aproximativ 6 minute.
* Slaw poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.