Kebab de somon Thailandez cu ardei iute și lime

Kebab de somon Thailandez cu ardei iute și lime
Rețeta kebab-urilor de somon Thailandez cu ardei iute și lime dip ar putea satisface pofta americană în aproximativ 30 minute. Pentru $3.97 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 309 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 149 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de ardei iute, suc de lime, somon g 5oz și ulei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cupe thailandeze de mango, ardei iute și tei, Bile de pește thailandeze cu ardei iute și maioneză de var, și Pește la cuptor cu nucă de cocos, tei și ardei iute cu pene de cartofi Thailandezi.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul dulce de ardei iute și sucul de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă jumătate din amestec într-un castron pentru servire. Infilați somonul pe 4 frigarui și periați cu sosul de ardei iute rămas. Marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte. Agitați excesul de marinată din kebab, apoi stropiți cu ulei, condimentați și grătați timp de 8 minute, întorcându-vă ocazional până când somonul este opac și se îndepărtează ușor din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se servește fierbinte cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista