Kebab De Pui Mediteranean
Kebab-urile de pui mediteraneene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 225 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de lemn, dovlecei, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Kebab De Pui La Grătar Mediteranean, Kebaburi mediteraneene de pui și legume, și Kebab De Miel La Grătar Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute.
În timp ce frigarui se înmoaie, combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Tăiați fiecare jumătate de ceapă în 6 pene.
Filetați 2 bucăți de pui, 2 felii de dovlecel și 1 pană de ceapă pe fiecare frigăruie.
Puneți kebab - urile într-un vas superficial; adăugați marinada. Acoperiți și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți kebab - urile din vas, rezervând marinada. Înveliți kebab - urile cu spray de gătit.
Așezați pe grătar. Acoperiți și grătați 14 până la 16 minute sau până când puiul este gata, întorcându-se de două ori.
Aduceți marinada rezervată la fiert în cratiță medie; se fierbe 1 minut.
Scoateți de pe foc; stropiți peste frigarui.