Kebaburile de pui cu salată de năut sunt un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 404 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ceapă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chicken tikka kebabs cu salată indiană, Kebab de pui Lemony cu salată de roșii-pătrunjel, și Kebab de pui și ananas din Caraibe cu salată de banane.
Instrucțiuni
1
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la mediu-mare. Într-un vas de copt superficial, combinați iaurtul, usturoiul, chimenul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Infilați puiul pe frigarui și puneți-le în marinada de iaurt, întorcându-le pentru a acoperi. La frigider cel puțin 10 minute sau peste noapte. Între timp, într-un castron mare, combinați nautul, ceapa, țelina, pătrunjelul, uleiul, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De Verjuic
2
Scoateți puiul din marinată și gătiți-l pe un grătar sau o tigaie bine unsă, rotind ocazional, până la fiert, aproximativ 10 minute. Împărțiți salata de naut între farfurii individuale și serviți cu puiul.Scurtătură: economisiți timpii de pregătire și gătit folosind oferte de pui ambalate (benzi precut de carne de sân dezosată, fără piele) în loc să tăiați sânii întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch