Kebab de porc și slănină
Kebab-urile de porc și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 366 calorii, 48G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kebab De Porc Învelit Cu Slănină, Kebab De Carne De Porc Cu Slănină La Grătar, și Kebab De Carne De Porc Învelit Cu Slănină.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați usturoiul cu boiaua, sarea, semințele de caras, muștarul uscat, piperul și uleiul.
Adăugați carnea de porc, aruncați-o la strat și dați-o la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Aprindeți un grătar cu cărbune. Infilați carnea de porc, ceapa și slănina pe 8 frigarui. Grătiți la foc mare, rotind, până se rumenesc și carnea de porc este doar gătită, 15 minute.
Transferați într-un platou și serviți.