Kebab De Porc Toscan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Kebaburile de porc toscane ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Medalioane De Porc Toscane, Tocană De Porc Toscană, și Cotlet De Porc Toscan.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați uleiul de măsline, coaja de lămâie rasă, sarea, piperul și usturoiul zdrobit într-un castron mare, amestecând bine.
Adăugați carne de porc; marinați la temperatura camerei 15 minute, aruncând ocazional.
Filetați carnea de porc și ardeii grași alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (8 inci).
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute sau până când carnea de porc este gata, întorcându-se ocazional.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați 8 căni de bietă Elvețiană cu tulpină tocată, 1 lingură de usturoi tocat și 1/8 linguriță de sare; saut timp de 5 minute sau până când bietele se ofilesc.