Kebab De Porc Glazurat Cu Caise
Kebaburile de porc glazurate cu caise sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kebab de porc, caise și ceapă roșie, Kebab De Porc Glazurat Și Orez De Susan, și Carne De Porc Glazurată Cu Caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați conservele într-o măsură de sticlă de 2 căni. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut, amestecând după 30 de secunde. Se amestecă sosul de soia, sucul și usturoiul.
Așezați 3/4 cană amestec de caise într-o pungă mare de plastic cu fermoar; rezervați amestecul de caise rămas.
Adăugați carne de porc în pungă și sigilați. Marinați la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada. Filetați carnea de porc uniform pe frigarui de 16 (8 inci).
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper negru. Puneți deoparte 1/4 cană amestec de caise.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; ungeți cu jumătate din amestecul de caise rămas. Grătar 3 1/2 minute. Întoarceți carnea de porc; ungeți cu cealaltă jumătate din amestecul de caise rămas. Grătar 3 1/2 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de porc de pe grătar.
Periați cu 1/4 cană de amestec de caise rezervat.