Kebab de porc cu Romesco
Kebab-urile de porc cu Romesco durează 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 469 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 3,92 USD pe porție. 39 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, fulgi de piper, pimenton și usturoi. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este super. Kebab De Porc Cu Sos Romesco, Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco, și Kebaburi de pui la grătar cu sos Romesco sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: frigarui din lemn
Combinați chimenul, pimentonul, ardeiul roșu zdrobit, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și sarea. Se amestecă pentru a combina și se adaugă suficient ulei de măsline până devine o pastă liberă.
Adăugați carnea de porc și aruncați pentru a acoperi complet.
Se lasă să stea la temperatura camerei până la 2 ore sau se dă la frigider peste noapte
Romesco: acest lucru poate fi făcut în totalitate înainte și păstrat la frigider pentru orice nevoie de carne sau pește la grătar!
Preîncălziți grătarul la mediu
Înveliți o tigaie sotată cu ulei de măsline și adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul este foarte aromat și începe să devină auriu, adăugați roșiile și ardeii piquillo. Condimentează cu sare, după gust și gătește până când roșia este foarte moale și moale, aproximativ 4 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Grătiți pâinea pe ambele părți până când este frumoasă și prăjită. Când se răcește la atingere, tăiați-l în cuburi.
Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele și cuburile de pâine până devin o pastă grosieră.
Adăugați amestecul de roșii fierte și aruncați șofranul, oțetul de sherry și pătrunjelul. Puls, puls, puls la piure. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar. Ar trebui să fie cu adevărat delicios!
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline sau câteva linguri de apă dacă amestecul este cu adevărat gros.
Înainte de grătar, frigărui carnea de porc pentru a face kebaburi, punând aproximativ 4 până la 5 bucăți de carne pe fiecare frigărui. Nu blocați carnea foarte aproape una de alta, este în regulă dacă carnea se atinge, dar faceți-o lejer, astfel încât căldura să poată ajunge pe toate părțile și să gătească uniform.
Periați grătarul cu o perie de grătar de sârmă și apoi frecați-l cu un prosop uns pentru a ridica orice bucăți de crud slăbit.
Grătiți frigăruile pe toate părțile, astfel încât fiecare parte să devină frumoasă și maro (mâncarea maro are un gust bun), aproximativ 7 până la 8 minute în total.
Scoateți kebobii de pe grătar într-un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Se servește cu sosul Romesco.
Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino
Tempranillo, Grenache și Albarino sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Enate Tempranillo cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Enate Tempranillo]()
Enate Tempranillo
Nuanțele dulciurilor de căpșuni și lichioriei se amestecă jucăuș cu fructe de pădure roșii și cireșe. Fuziunea taninurilor aromate și a acidității proaspete aduce o textură netedă și bine rotunjită, care la rândul său duce la un finisaj cremos pe palat.Datorită caracterului tineresc al vinului, cel mai bine este să îl serviți ușor răcit. Este acompaniamentul perfect pentru tapasurile spaniole, cum ar fi crochetele de cod, budinca neagră și orezul negru, fără a uita mâncărurile reci de pește și pastele.