Kebab de pește cu legume este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. O porție conține 35 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, fileuri de somn, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Kebab De Pește, Kebab De Somon Aburit Cu Legume, și Frigarui De Peste Marocan / Kebab.
Instrucțiuni
1
Înmuiați 8 frigarui de lemn într-un castron mare cu apă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Căldură broiler.Alternând, filetați peștele, roșiile, ardeiul gras și ciupercile pe frigarui, terminând fiecare cu o pană de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Pană De Var
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Așezați frigăruile pe o foaie de copt cu margini și aruncați cu ulei, oregano și sare de linguriță.Fierbeți frigăruile până când peștele este gătit și legumele sunt ușor carbonizate, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.