Kebab De Pește Cu Legume
Kebab de pește cu legume este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. O porție conține 35 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, fileuri de somn, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Kebab De Pește, Kebab De Somon Aburit Cu Legume, și Frigarui De Peste Marocan / Kebab.
Instrucțiuni
Înmuiați 8 frigarui de lemn într-un castron mare cu apă timp de 10 minute.
Căldură broiler.Alternând, filetați peștele, roșiile, ardeiul gras și ciupercile pe frigarui, terminând fiecare cu o pană de tei.
Așezați frigăruile pe o foaie de copt cu margini și aruncați cu ulei, oregano și sare de linguriță.Fierbeți frigăruile până când peștele este gătit și legumele sunt ușor carbonizate, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.