Kebab de miel și salată grecească

Kebab de miel și salată grecească este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de suc de lămâie, pachet de brânză feta, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Kebab De Miel Grecesc, Kebab de miel și anghinare cu baie de iaurt grecesc, și Kebab De Miel Picant Cu Pâine Grecească Pita sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline și usturoiul într-un bol de amestecare.
Se toarnă jumătate într-un ulcior și se lasă deoparte pentru mai târziu.
Adăugați mielul în castron, amestecați pentru a acoperi, apoi filetați pe 8 frigarui mici dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați-l în apă timp de cel puțin 30 de minute înainte de utilizare.
Se toarnă peste orice exces de marinată și se lasă să stea 10 minute.
Între timp, amestecați toate ingredientele salatei împreună, cu excepția mentei, și turnați peste sucul de lămâie rezervat și amestecul de ulei.
Încălziți o tigaie. Gatiti mielul timp de 8 minute, intorcand la fiecare cateva minute, pana cand este fiert si usor carbonizat.
Se amestecă menta prin salată și se servește imediat cu kebab-urile.
Vin recomandat: Chardonnay, Agiorgitiko, Assyrtiko, Gruener Veltliner, Moschofilero, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Agiorgitiko și Assyrtiko sunt alegeri excelente pentru salata grecească. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.