Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburile de miel și piper. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 5 ardei grași, picior de miel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Harissa miel & ardei kebab, Kebaburi Kofte cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate), și Luleh Kebabs - Kebaburi De Miel De Pământ Persan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare sigilabilă din plastic, combinați mielul și marinada de 3/4 cană și punga de etanșare, apăsând excesul de aer. Marinați mielul, răcit, timp de cel puțin 4 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
2
Albiți ardeii grași într-o cratiță mare cu apă clocotită timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgeți ardeii într-un colizor și, în timp ce este încă fierbinte, într-un bol amestecați împreună cu 1/4 cană de marinată. Marinați ardeii, acoperiți și refrigerați, timp de cel puțin 4 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pregătiți grătarul. Înmuiați frigarui în apă caldă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
5
Scurgeți mielul, aruncând marinada. Într-o sită set peste un castron de scurgere ardei și rezervat sos de ardei gras pentru ungand. Filetați 4 bucăți de piper și 4 bucăți de miel, alternând piperul cu mielul, pe fiecare frigăruie. Kebab - urile pot fi asamblate cu 1 oră înainte și răcite, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Acoperiți capetele frigaruilor cu folie de aluminiu, astfel încât să nu ardă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Grătați kebab - urile pe un raft ușor uns, setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori, bătând cu marinată rezervată și întorcându-le ocazional, aproximativ 12 minute în total pentru carnea medie-rară. (Alternativ, frigeți kebab-urile sub un pui de carne preîncălzit la 2 până la 3 inci de la căldură aproximativ 4 minute pe fiecare parte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
8
Stropiți kebab - urile cu restul de 1/4 cană de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
9
Coaceți împreună usturoiul, crengile de cimbru și rozmarinul cu sare și amestecați într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne Măcinată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Într-un castron amestecați împreună pasta de usturoi și ingredientele rămase până când sunt emulsionate. Marinada poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat