Kebab de miel și piper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburile de miel și piper. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 5 ardei grași, picior de miel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Harissa miel & ardei kebab, Kebaburi Kofte cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate), și Luleh Kebabs - Kebaburi De Miel De Pământ Persan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare sigilabilă din plastic, combinați mielul și marinada de 3/4 cană și punga de etanșare, apăsând excesul de aer. Marinați mielul, răcit, timp de cel puțin 4 ore și până la
Albiți ardeii grași într-o cratiță mare cu apă clocotită timp de 30 de secunde.
Scurgeți ardeii într-un colizor și, în timp ce este încă fierbinte, într-un bol amestecați împreună cu 1/4 cană de marinată. Marinați ardeii, acoperiți și refrigerați, timp de cel puțin 4 ore și până la
Pregătiți grătarul. Înmuiați frigarui în apă caldă 30 de minute.
Scurgeți mielul, aruncând marinada. Într-o sită set peste un castron de scurgere ardei și rezervat sos de ardei gras pentru ungand. Filetați 4 bucăți de piper și 4 bucăți de miel, alternând piperul cu mielul, pe fiecare frigăruie. Kebab - urile pot fi asamblate cu 1 oră înainte și răcite, acoperite.
Acoperiți capetele frigaruilor cu folie de aluminiu, astfel încât să nu ardă.
Grătați kebab - urile pe un raft ușor uns, setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori, bătând cu marinată rezervată și întorcându-le ocazional, aproximativ 12 minute în total pentru carnea medie-rară. (Alternativ, frigeți kebab-urile sub un pui de carne preîncălzit la 2 până la 3 inci de la căldură aproximativ 4 minute pe fiecare parte.)
Stropiți kebab - urile cu restul de 1/4 cană de marinată.
Coaceți împreună usturoiul, crengile de cimbru și rozmarinul cu sare și amestecați într-o pastă grosieră.
Într-un castron amestecați împreună pasta de usturoi și ingredientele rămase până când sunt emulsionate. Marinada poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.