Kebab De Miel Turcesc
Kebab-urile turcești de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.75 pe portie. O porție conține 415 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați picior de miel, pătrunjel cu frunze plate, piper urfa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Kebab De Miel Și Vinete Turcești, Kebab De Miel La Grătar Cu Arome Turcești, și Gatiti cartea: kebab de miel macinat cu ardei iute turcesti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Se amestecă împreună ceapa, pătrunjelul, roșiile, oregano, Urfa și ardeii Maras, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare.
Uscați mielul, apoi aruncați cu piper negru, 1 lingură de ulei și restul de 1/2 linguriță de sare și filetați 4 cuburi de miel pe fiecare frigăruie, lăsând puțin spațiu între cuburi.
Periați lavash (pe ambele părți) cu restul de 3 linguri de ulei și transferați într-un platou.
Grătar de miel, acoperit numai dacă se folosește un grătar pe gaz, pe grătar ușor uleiat, întorcându-se o dată, până la mediu-rar, 6 până la 8 minute în total.
Transferați frigarui de miel într-un platou și acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Grătar lavash, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnând o dată, până când este încălzit și ușor rumenit, dar totuși flexibil, aproximativ 45 de secunde în total.
Scoateți mielul din frigarui și împărțiți-l între bucăți de lavash. Top miel cu amestec de roșii și roll up lavash pentru a închide miel.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, mielul poate fi la grătar într-o tigaie mare bine condimentată (fără aglomerare) la foc moderat, răsturnând o dată, aproximativ 8 minute în total pentru mediu-rar. Lavash poate fi încălzit în 4 loturi în tigaie la grătar la foc moderat, întorcându-se o dată, aproximativ 1 minut în total pe lot. Înfășurați în folie pentru a vă încălzi.* Disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu și Kalustyan (212-685-3451).