Kebab de miel măcinat și șalotă cu melasă de rodie
Kebaburile de miel și șalotă măcinate cu melasă de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Kebab kofto de miel măcinat cu glazură de rodie, cartofi condimentați cu Bengali și Raita de castraveți persani, Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan, și Kebab Adana (Kebab De Miel Măcinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, frământați ușor crme frache, usturoiul, sarea și piperul în mielul măcinat. Folosind mâinile umezite, rulați amestecul de miel măcinat în 16 bile. Pe fiecare dintre cele 8 frigarui metalice scurte (10 inci sau mai puțin), alternați 3 jumătăți de șalotă cu 2 bile de miel.
Ungeți kebaburile cu uleiul de măsline și grătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc la exterior (dar nu fierte), aproximativ 3 minute.
Transferați kebab-urile într-o tigaie foarte mare (12 până la 14 inci), adâncă.
Adăugați apa, 1 linguriță de melasă de rodie și sucul de lămâie; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mic până când șalotele sunt foarte fragede și chiftelele sunt fierte, aproximativ 30 de minute.
Descoperiți și creșteți căldura la mare.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de melasă de rodie și gătiți, ungând ocazional, până când chiftelele și șalotele sunt glazurate, aproximativ 5 minute.
Transferați kebaburile într-un platou și stropiți cu orice sos rămas.
Se ornează cu scallions și pătrunjel și se servește cu pâine caldă de pita.