Kebab de miel măcinat și șalotă cu melasă de rodie
Kebaburile de miel și șalotă măcinate cu melasă de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Kebab kofto de miel măcinat cu glazură de rodie, cartofi condimentați cu Bengali și Raita de castraveți persani, Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan, și Kebab Adana (Kebab De Miel Măcinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, frământați ușor crme frache, usturoiul, sarea și piperul în mielul măcinat. Folosind mâinile umezite, rulați amestecul de miel măcinat în 16 bile. Pe fiecare dintre cele 8 frigarui metalice scurte (10 inci sau mai puțin), alternați 3 jumătăți de șalotă cu 2 bile de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Miel Măcinat
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți kebaburile cu uleiul de măsline și grătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc la exterior (dar nu fierte), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Transferați kebab-urile într-o tigaie foarte mare (12 până la 14 inci), adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați apa, 1 linguriță de melasă de rodie și sucul de lămâie; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mic până când șalotele sunt foarte fragede și chiftelele sunt fierte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frișcă Suplimentară Groasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Descoperiți și creșteți căldura la mare.
6
Adăugați restul de 1/2 linguriță de melasă de rodie și gătiți, ungând ocazional, până când chiftelele și șalotele sunt glazurate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frișcă Suplimentară Groasă
7
Transferați kebaburile într-un platou și stropiți cu orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se ornează cu scallions și pătrunjel și se servește cu pâine caldă de pita.