Kebab De Miel Marinat
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Kebaburile de miel marinate ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 336 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea kosher, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Kebab De Miel Marinat Cu Iaurt, Kebab de miel marinat cu portocale și var, și Kebab de miel marinat cu sos de iaurt din Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul, uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul, rozmarinul, sarea și piperul într-un castron mare, nereactiv.
Adăugați mielul, asigurându-vă că este acoperit cu marinata, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte sau până la 2 zile.
Pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți.
Întindeți cărbunii într-un strat strâns pe grătar.
Tăiați mielul în cuburi de 1 1/2 inch. Ar trebui să aveți aproximativ 20 de cuburi.
Tăiați ceapa roșie în 8 bucăți și separați fiecare bucată în 3 sau 4 secțiuni. Filetați ușor 3 sau 4 bucăți de miel pe frigarui alternativ cu secțiuni de ceapă.
Presărați ambele părți ale cuburilor de miel cu sare și piper.
Așezați frigarui pe grătarul fierbinte și gătiți timp de 10 până la 15 minute, rotind de 2 sau 3 ori, până când mielul este mediu-rar.