Kebab de miel la grătar și Halloumi

Kebab-urile de miel și Halloumi la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 667 calorii, 42G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți oregano, Ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Halloumi la grătar și kebab de legume, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Kebab De Miel La Grătar Mediteranean.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Se amestecă 5 linguri. uleiul, oțetul, sarea, piperul și ierburile tocate într-un castron mare. Măsurați 2 linguri. și pus deoparte.
Adăugați brânză, roșii și miel la pansamentul rămas, aruncând pentru a acoperi. Filetați brânza, roșiile și mielul pe 8 frigarui metalice.
Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse. Grătați kebab-urile, rotind o dată, până când carnea și brânza se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Puneți frigarui pe farfurii, stropiți cu pansament rezervat și împrăștiați cu frunze de ierburi.