Kebab de miel cu ardei prăjiți

Kebab-urile de miel cu ardei prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 717 calorii. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ardei gras, sare și piper, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: kebab de miel macinat cu ardei iute turcesti, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mielul în 32 de cuburi, de la 2 la 2 1/2 inci fiecare.
Se pune într-un castron mare și se presară cu chimen, sare și piper. Frecați amestecul de chimen în miel.
Adăugați jumătate de ulei și aruncați împreună pentru a combina. Pune deoparte. (Mielul poate fi marinat cu până la 2 zile înainte. Păstrați bine acoperit cu folie sau folie de plastic și refrigerat.)
Preîncălziți un pui de carne la mare sau pregătiți un foc de cărbune la cald mediu.
Așezați ardeii grași pe o tigaie sau direct pe grătarele cu ulei. Se fierbe sau se pune la grătar, întorcându-se des, până când ardeii sunt veziculați și carbonizați, aproximativ 10 minute.
Scoateți într-un castron și acoperiți cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească timp de 10 minute, apoi îndepărtați pielea.
Tăiați ardeii în jumătate și îndepărtați miezurile, semințele și membranele.
Tăiați ardeii în fâșii largi (ar trebui să aveți 16 fâșii roșii și 16 galbene).
Infilați cuburi de miel pe 8 frigarui lungi, împărțind uniform și alternând cu fâșii de piper.
Periați frigarui cu uleiul de măsline rămas și condimentați fiecare cu sare și piper. Se fierbe sau se pune la grătar la aproximativ 6 inci de sursa de căldură, întorcându-se des, până când mielul este bine rumenit și ferm la atingere, 12 până la 15 minute pentru mediu.
Transferați pe farfurii individuale și serviți.