Kebab de legume în stil grecesc cu Orzo și Feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburi de legume în stil grecesc cu Orzo și Fetan. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 753 calorii. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ardei gras, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Orzo grecesc cu o singură tigaie cu roșii și Feta, Kebab de pui grecesc la grătar cu sos de mentă-Feta, și Creveți greci cu dovlecei, Orzo și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Amestecați vinaigreta și menta într-un castron mic pentru pansament. Gatiti orzo in cratita medie cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat; scurgere. Întoarce-l pe orzo în aceeași tigaie.
Se amestecă în 3 linguri de pansament. Se condimentează cu sare și piper.
Filetați ardeiul gras, vinetele și dovleceii pe 4 frigarui metalice; periați cu pansament. Grătiți legumele până se înmoaie și doar carbonizate, întorcându-vă și perindând des cu pansament, aproximativ 12 minute.
Împărțiți orzo între 2 farfurii.
Așezați frigarui de legume deasupra orzo.
Se presară cu brânză și se servește.