Kebab de creveți marinați cu ghimbir-var cu friptură de flanc la grătar și unt de coriandru
Kebaburile de creveți marinate cu ghimbir-Lime cu friptură de flanc la grătar și unt de coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 298 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ghimbir, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc Marinată Cu Coriandru-Var, Friptură De Flanc Marinată Picantă De Lime-Cilantro, și Friptură De Flanc Marinată Cu Miere Și Ghimbir La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Filetați creveți, roșii, ceapă și ardei gras pe frigarui de 4 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Tomate
Creveți
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Așezați kebab-urile într-un vas puțin adânc; periați cu marinată. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
4
Scoateți kebab-urile din marinată și aruncați marinada. Grătați kebab-urile la foc mare (400 până la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
4 până la 6 minute sau doar până când creveții sunt opaci, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
6
Se presară sare și se servește cu pene de var și friptură de flanc la grătar și unt de coriandru.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.