Kay Kay Tras de carne de porc

Kay Kay Tras de carne de porc
Carnea de porc trasă de Kay Kay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 280 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, sarea, ardeiul, ardeiul negru, ardeiul cayenne, zahărul alb, praful de usturoi și pudra de ceapă într-un bol până se amestecă uniform. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent și adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea de porc. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore sau la scăzut timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Transferați carnea de porc într-un castron mare și tocați cu 2 furci; aruncați orice os, piele și exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Scurgeți și rezervați lichidul de gătit din aragazul lent. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și amestecați sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Reduceți căldura la minim și gătiți încă 2 ore.
6
Adăugați suficient lichid de gătit rezervat pentru a umezi carnea de porc după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista