Kay Kay Tras de carne de porc
Carnea de porc trasă de Kay Kay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 280 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun, sarea, ardeiul, ardeiul negru, ardeiul cayenne, zahărul alb, praful de usturoi și pudra de ceapă într-un bol până se amestecă uniform. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent și adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea de porc. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore sau la scăzut timp de 6 până la 8 ore.
Transferați carnea de porc într-un castron mare și tocați cu 2 furci; aruncați orice os, piele și exces de grăsime.
Scurgeți și rezervați lichidul de gătit din aragazul lent. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și amestecați sosul de grătar.
Reduceți căldura la minim și gătiți încă 2 ore.
Adăugați suficient lichid de gătit rezervat pentru a umezi carnea de porc după gust.