Kate ușor Germană Sauerbraten

Kate ușor Germană Sauerbraten
Sauerbraten ușor german Kate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 521 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ceapă, boabe de piper, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 218 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați German Sauerbraten, Tocană Germană Sauerbraten, și Easy Sauerbraten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa, vinul roșu, oțetul de cidru, lămâia, 1/2 ceapă, usturoiul, cuișoarele, frunzele de dafin, zahărul alb, sarea, fructele de ienupăr și boabele de piper într-o cratiță la foc mediu până când zahărul este dizolvat, aproximativ 5 minute. Lăsați marinada să se răcească și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați friptura de vită, înveliți cu marinată, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 2 până la 3 zile, întorcând friptura de două ori pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3
Puneți ceapa, morcovii și țelina într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Scoateți friptura din marinată și așezați deasupra legumelor. Se strecoară marinata și se toarnă 2 1/2 căni peste friptură; rezervă marinata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
5
Acoperiți și gătiți friptura la foc mic timp de 8 ore. Opriți aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Transferați friptura pe o tăietură și acoperiți-o cu folie de aluminiu. Se strecoară lichidul de gătit într-un castron mare și se întorc legumele la aragazul lent pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți aproximativ 3 căni de gătit lichid și gingersnaps într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugând marinada rezervată după cum este necesar, până când sosul este îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Feliați friptura și serviți cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care îl puteți încerca este Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Un vin foarte gustos, puternic, cu aromă pronunțată și culoare roșie închisă bogată. Are o aromă delicioasă de cireșe, fructe de pădure roșii și prune cu taninuri decente și netede. Dulceața sa este plăcută și armonică, ceea ce o face plăcută pentru iubitorii de vinuri nu prea uscate.Un însoțitor delicios la deserturi și brânză, dar și la mâncăruri la grătar și afumate. Este, de asemenea, un vin pentru plăcere și un capac de noapte foarte gustos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista