Kasha

Kasha
Kasha necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.1 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, bulgur, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma bulgurul, puteți urma acest fel principal cu Budincă Bulgur cu ghimbir confiat și smochine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri), Kasha Varnishkes-Kashan și arcuri, și Kashan și Varnishkes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, in timp ce amestecati pentru a se prabusi, pana aproape fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți grăsimea și reduceți căldura la mediu. Se amestecă țelina, ceapa verde și roșiile. Gatiti pana cand telina este frageda, iar carnea de vita se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
țelinățelină
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
3
Între timp, aduceți bulionul de vită la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați grâul bulgur, acoperiți și reduceți focul la minim. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie. Se amestecă grâul bulgur în legume și carne de vită și se condimentează cu sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
BulgurBulgur
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista