Kasha
Kasha necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.1 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, bulgur, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma bulgurul, puteți urma acest fel principal cu Budincă Bulgur cu ghimbir confiat și smochine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri), Kasha Varnishkes-Kashan și arcuri, și Kashan și Varnishkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, in timp ce amestecati pentru a se prabusi, pana aproape fierte.
Scurgeți grăsimea și reduceți căldura la mediu. Se amestecă țelina, ceapa verde și roșiile. Gatiti pana cand telina este frageda, iar carnea de vita se rumeneste.
Între timp, aduceți bulionul de vită la fiert într-o cratiță.
Adăugați grâul bulgur, acoperiți și reduceți focul la minim. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie. Se amestecă grâul bulgur în legume și carne de vită și se condimentează cu sare și piper cayenne.