Kapusta
Kapusta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.05 pe portie. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, varză, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Kapusta (Supă De Varză Poloneză), Kapusta (Varză Înăbușită Poloneză), și Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți 4 linguri de unt la foc mediu; sotati ceapa si ciupercile pana se inmoaie.
Într-o cratiță medie la foc mare, fierbeți varza timp de 10 minute.
Într-un vas de copt de 9 x 13 inci combinați ceapa, ciupercile, varza, varza, zahărul, cimbrul, sarea și piperul; se amestecă bine. Dot rămase 2 linguri unt pe partea de sus. Acoperă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, amestecând la fiecare 20 de minute.