Kalter Hund
Kalter Hund ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 16 și costă 47 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, fursecuri cu unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți fursecurile cu unt într-un singur strat pe o foaie de copt cu părțile laterale.
Periați sau presărați cu rom. Căptușiți o tigaie de pâine de 9x5 inch cu folie de aluminiu, lăsând suficient de mult în lateral pentru a se plia deasupra pentru depozitare.
Într-un castron mediu, bateți oul și zahărul împreună până când sunt groase și palide.
Se amestecă vanilia și pudra de cacao până se omogenizează bine, apoi se amestecă untul topit.
Tapetați fundul și părțile laterale ale tigaiei pregătite cu fursecuri cu unt.
Întindeți un strat de 1/2 inch de cremă de ciocolată pe fund.
Așezați un alt strat de fursecuri, urmat de un alt strat de cremă. Repetați până când crema dispare, terminând cu fursecuri deasupra. Îndoiți folia de aluminiu deasupra și puneți-o la frigider până când este fermă, aproximativ 3 ore. Feliați în felii de 1/2 inch și serviți.