Kale și Toor Dal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 194 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână asafetida, schinduf, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Încercați Supă indiană de fasole mung și Toor Dal, Toor Dal cu legume de Tobă (rețetă de linte indiană), și Palakura Kandi Pachadi ~ Spanac Toor Dal Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați semințele de chimen și muștar și usturoiul și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2
Adăugați kale și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
3
Adăugați o lingură de apă și acoperiți tigaia. Se amestecă în fiecare minut și se gătește până când varza este ofilită, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați dal și ingredientele rămase în kale. Acoperiți și gătiți timp de aproximativ 10 minute.