Kale și supă de cartofi cu cârnați de curcan
Kale și supa de cartofi cu cârnați de curcan este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 434 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți fulgi de ardei roșu, ceapă, ulei de gătit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare includ Cârnați de curcan, Kale și supă de cartofi dulci, Cârnați De Curcan, Kale Și Supă De Dovleac, și Cârnați de curcan toscan și supă de Kale.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați cârnații și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scoateți cârnații din oală și, când este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați-l în felii.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când este translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 1 minut mai mult.
Adăugați apa, bulionul și sarea și aduceți supa la fiert.
Adăugați cârnații, cartofii și fulgii de ardei roșu și readuceți la foc mic. Gatiti, parțial acoperit, timp de 2 minute.
Adăugați varza și aduceți supa înapoi la foc mic. Gatiti, partial acoperit, pana cand cartofii si varza sunt fragede, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Sugestii de meniu: o pâine interesantă completează această masă cu aplomb. Încercați pâine de porumb sau focaccia italiană cu vârf de roșii. O bucată bună de pâine albă va face bine, de asemenea.
Recomandarea vinului: un vin alb aromat, acid, cum ar fi un sauvignon blanc, este întotdeauna o alegere excelentă pentru verdele cu frunze. Dar inima acestei supă de țară poate funcționa bine și cu un vin roșu portughez plin de corp, cum ar fi un Do.