Kale și ouă de măsline se coace
Kale și coacerea ouălor de măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă este plăcută de 121 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Kale și ouă de măsline se coace, Rețetă De Piure De Cartofi Cu Kale Și Ulei De Măsline, și Salată grecească de Kale cu sos de ulei de măsline de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul quiche de 9 inci sau placa de plăcintă din sticlă cu spray de gătit.
În tigaie mare, încălziți untul și uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 2-3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați kale și sare. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand varza incepe sa se ofileasca. Se amestecă amestecul în vasul quiche. Se acoperă cu măsline.
Într-un castron mediu, bateți amestecul Bisquick, laptele și ouăle cu biciul.
Se toarnă peste amestecul de kale și măsline.
Coaceți descoperit 30 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.