Kale și ciuperci Stroganoff

Kale și ciuperci Stroganoff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale și stroganoff de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 472 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Ciuperci Stroganoff, Ciuperci stroganoff, și Ciuperci Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile porcini într-un castron mic rezistent la căldură. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mică la foc mare și turnați-o peste porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Lăsați ciupercile să stea până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Folosind o furculiță, transferați porcinii pe o tăietură (aveți grijă să nu deranjați sedimentul nisipos de pe fundul vasului) și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
BolBol
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile cremini și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
3
Scoateți în castron cu porcini.Reduceți focul la mediu, adăugați uleiul rămas în tigaie și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și boiaua și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CeapăCeapă
5
Presărați făina și gătiți, amestecând ocazional, până când aroma crudă s-a fiert, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați varza și usturoiul, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând cu clești, până când varza este doar ofilită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
7
Adăugați ciupercile rezervate împreună cu orice sucuri din castron și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați vinul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la minim, adăugați lichidul rezervat de înmuiere a ciupercilor, condimentați cu sare și piper și gătiți până când sosul este ușor îngroșat, răzuind orice bucăți care s-au acumulat în partea de jos a tigaiei, aproximativ 5 până la 7 minute. Între timp, gătiți tăiței în apa clocotită conform instrucțiunilor pachetului.Când tăiței sunt gata, rezervați 1/3 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
PastePaste
SosSos
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scurgeți tăiței și readuceți-i în oală; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați lichidul de gătit rezervat pentru paste în tigaie cu sosul de ciuperci kale și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PastePaste
SosSos
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați untul și amestecați până se topește și se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
12
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați smântâna. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Serviți sosul imediat lingurat peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista