Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale și stroganoff de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 472 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Ciuperci Stroganoff, Ciuperci stroganoff, și Ciuperci Stroganoff.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile porcini într-un castron mic rezistent la căldură. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mică la foc mare și turnați-o peste porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Lăsați ciupercile să stea până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Folosind o furculiță, transferați porcinii pe o tăietură (aveți grijă să nu deranjați sedimentul nisipos de pe fundul vasului) și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Bol
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ciupercile cremini și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
3
Scoateți în castron cu porcini.Reduceți focul la mediu, adăugați uleiul rămas în tigaie și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Adăugați ceapa și boiaua și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă
5
Presărați făina și gătiți, amestecând ocazional, până când aroma crudă s-a fiert, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați varza și usturoiul, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând cu clești, până când varza este doar ofilită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
7
Adăugați ciupercile rezervate împreună cu orice sucuri din castron și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați vinul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la minim, adăugați lichidul rezervat de înmuiere a ciupercilor, condimentați cu sare și piper și gătiți până când sosul este ușor îngroșat, răzuind orice bucăți care s-au acumulat în partea de jos a tigaiei, aproximativ 5 până la 7 minute. Între timp, gătiți tăiței în apa clocotită conform instrucțiunilor pachetului.Când tăiței sunt gata, rezervați 1/3 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Paste
Sos
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scurgeți tăiței și readuceți-i în oală; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați lichidul de gătit rezervat pentru paste în tigaie cu sosul de ciuperci kale și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Paste
Sos
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați untul și amestecați până se topește și se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
12
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați smântâna. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.