Kale și cartofi tortilla spaniolă
Reteta Kale și cartofi tortillan spaniol este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 193 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tortilla Spaniolă Cu Cartofi Și Kale, Tortilla spaniolă la cuptor cu cartofi, ardei gras, ceapă, Kale, roșii și Feta, și Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în zaruri de 1/3 inch (2 1/4 căni).
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi reduceți focul la moderat scăzut și gătiți cartofii, ceapa și 1 linguriță de sare, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Gatiti varza kale intr - o oala de 4 pana la 6 litri cu apa sarata clocotitapână se ofilesc, 2 până la 3 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă imediat într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou, strângând pumni de kale pentru a extrage excesul de umiditate, apoi se toacă grosier.
Adăugați kale în amestecul de cartofi și gătiți, amestecând ocazional, până când kale este fragedă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți legumele în strecurătoare așezate peste un castron, rezervând uleiul scurs și răciți 10 minute.
Bateți ușor ouăle într-un castron mare, apoi amestecați legumele, 1 lingură de ulei scurs și restul de 1/2 linguriță de sare.
Adăugați 1 lingură de ulei scurs în tigaie, apoi adăugați amestecul de ouă și gătiți la foc mic, acoperit, până când părțile laterale sunt setate, dar centrul este încă slăbit, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 15 minute.
Agitați ușor tigaia pentru a vă asigura că tortilla nu se lipeste (dacă se lipeste, slăbiți cu o spatulă de plastic rezistentă la căldură). Glisați tortilla pe o farfurie plată mare, apoi inversați tigaia peste tortilla și întoarceți-o înapoi în tigaie. Rotunji marginea tortilla cu spatula de plastic și se fierbe la foc mic, acoperit, 10 minute mai mult. Glisați tortilla pe o farfurie și serviți cald, tăiat în pene.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hacienda Lopez de Haro Tempranillo. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Hacienda Lopez De Haro Tempranillo]()
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.