Kale și cartofi pur Aproxoate
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Kale și pur de cartofi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, varză, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Piure de cartofi, varză și brânză, Cuscus cu piure de cartofi dulci și chipsuri de Kale, și Scoicile lui Saul cu piure de fasole albă și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti varza kale intr-o oala cu apa sarata clocotita (1 1/2 linguri sare pentru 4 litri de apa), neacoperita, pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Scurgeți varza, apoi transferați imediat într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Când varza este rece, scurgeți, dar nu strângeți.
În timp ce kale gătește, curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1/2 inch. Se fierbe în smântână cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-o cratiță medie grea, acoperită, amestecând ocazional, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Amestec pur de cartofi cu kale în 2 loturi într-un robot de bucătărie până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Se transferă într-o cratiță grea de 4 până la 5 litri și se gătește la foc mic, amestecând frecvent, până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.
Pur și simplu se poate face cu 1 zi înainte și se răcește. Reîncălziți la foc mic, amestecând frecvent.