Kale Mallung (Kale și nucă de cocos din Sri Lanka)

Kale Mallung (Sri Lanka Kale și nucă de cocos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de grătar generos de piper, sare, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Blueberry Kale Pops de la Kale: Ghidul complet pentru cel mai puternic superaliment din lume, Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid, și Pesto Vegan Kale și nebun pentru petrecerea de lansare Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare, adâncă, antiaderentă.
Adăugați ceapa și ardeii și gătiți, amestecând des, până când ceapa se înmoaie și devine roz.
Adăugați apă cu lingura, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.
Adăugați varza și un strop (aproximativ 1/4 cană) de apă, împreună cu chimenul și piperul. Acoperiți și gătiți, amestecând în fiecare minut sau cam așa ceva, până când varza este ofilită, dar încă verde strălucitor, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați nuca de cocos și 1 lingură de suc de lămâie și lăsați pe foc suficient de mult timp pentru a se încălzi. Verificați condimentul și adăugați mai mult suc de lămâie dacă este necesar și sare după gust.
Se servește cald sau rece.