Kale Ginger Daiquiri ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 940 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 1,96 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie din 2 lămâi, sirop de ghimbir, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ghimbir Var Daiquiri, și Sosuri-Glazură De Lămâie De Caise / Lime Daiquiri/ Ghimbir De Ananas.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, apa și ghimbirul tocat într-o cratiță mică la foc mare, amestecând frecvent. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic timp de 5 minute. După 5 minute, se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară pentru a îndepărta ghimbirul și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Pentru Kale Ginger Daiquiri: umpleți un agitator de cocktail cu gheață și adăugați rom, suc de lămâie, sirop simplu de ghimbir și suc de kale. Se agită până se răcește bine, aproximativ 20 de secunde. Se strecoară în sticlă Coupe răcită și se servește imediat.