Kale cu usturoi și ardei
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și întreg 30 rețete pentru repertoriul dvs., Kale cu usturoi și ardei ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.03 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție conține 100 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Usturoi prăjit Kale Hummus de la lasă-i să mănânce Kale, Kale cu ardei prăjiți și măsline, și Hash de mic dejun cu Kale, Squash și ardei {GF & Low Fat} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ardei gras roșu, jalapeo, sare și piper negru; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați varză tocată și bulion; capac. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând o dată. Se amestecă usturoiul; creșteți căldura la mediu. Gatiti, neacoperit, timp de 2 minute sau pana se evapora lichidul.
Se servește cu pene de lămâie, dacă se dorește.