Kale cu stafide aurii și ceapă

Kale cu stafide aurii și ceapă
Kale cu stafide aurii și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 261 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați o ceapă, oțet de vin, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză cu mere și stafide aurii, Filet De Porc Cu Ceapă Dulce Și Acră, Stafide Aurii Și, și Bok choy saut cu ceapă caramelizată, stafide aurii și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și tăiați frunzele. Curățați ceapa și tăiați-o subțire în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Se toarnă un strat subțire de ulei, să zicem câteva linguri, într-o tigaie superficială și se lasă ceapa să gătească timp de cincisprezece minute sau cam așa, până când este moale și dulce. Va avea nevoie de agitare ocazională pentru a opri rumenirea dincolo de o culoare palidă de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În timp ce ceapa se gătește, stoarceți sucul de portocale într-un castron mic, adăugați oțetul de vin, apoi bateți până la cinci linguri de ulei de măsline, pentru a da un pansament dulce-ascuțit. Se amestecă caperele și o măcinare de piper negru. Aburiti verdele scurt. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Oțet De VinOțet De Vin
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Turnați pansamentul portocaliu de sânge în tigaie cu ceapa, agitați stafidele aurii și lingurați peste frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista