Kale cu stafide aurii și ceapă
Kale cu stafide aurii și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 261 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați o ceapă, oțet de vin, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză cu mere și stafide aurii, Filet De Porc Cu Ceapă Dulce Și Acră, Stafide Aurii Și, și Bok choy saut cu ceapă caramelizată, stafide aurii și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și tăiați frunzele. Curățați ceapa și tăiați-o subțire în inele.
Se toarnă un strat subțire de ulei, să zicem câteva linguri, într-o tigaie superficială și se lasă ceapa să gătească timp de cincisprezece minute sau cam așa, până când este moale și dulce. Va avea nevoie de agitare ocazională pentru a opri rumenirea dincolo de o culoare palidă de miere.
În timp ce ceapa se gătește, stoarceți sucul de portocale într-un castron mic, adăugați oțetul de vin, apoi bateți până la cinci linguri de ulei de măsline, pentru a da un pansament dulce-ascuțit. Se amestecă caperele și o măcinare de piper negru. Aburiti verdele scurt.
Turnați pansamentul portocaliu de sânge în tigaie cu ceapa, agitați stafidele aurii și lingurați peste frunze.