Kale cu Chorizo și ouă Pocate

Kale cu Chorizo și ouă Pocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 786 calorii, 40g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ouă, varză creț și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1096 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Ouă pocate cu crutoane de porumb, Chorizo, busuioc și brioșă, Ouă pocate cu mămăligă, varză înăbușită și Pancetta, și Tigaie de spaghete cu dovlecei Harissa cu Kale, naut și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați kale și gătiți până se înmoaie, dar nu complet moale, cinci până la șapte minute.
Scurgeți într-o strecurătoare când ați terminat. Când se răcește, stoarceți o parte din excesul de apă.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Adăugați chorizo și gătiți până când a făcut o parte din grăsime, trei până la patru minute.
Adăugați varza, condimentați cu sare și piper și aruncați bine. Gatiti pana cand varza este acoperita cu chorizo dripping si este verde aprins. Pune deoparte.
Pentru ouăle pocate, turnați apă într-o cratiță de dimensiuni medii și umpleți cu doi până la patru centimetri de apă. Aduceți la foc mic. Crăpați fiecare ou într-un vas separat de mică adâncime. Odată ce bulele mici încep să se ridice din cratiță, adăugați oțetul alb. Glisați ușor fiecare ou în apă. Dacă este necesar, puteți folosi o lingură pentru a muta albii mai aproape de gălbenuș. Gatiti pana cand albusurile s-au setat complet, trei-patru minute. (Acest ghid are instrucțiuni mai detaliate.)
În timp ce ouăle se gătesc, împărțiți amestecul de kale și chorizo între două farfurii. Când ouăle sunt terminate, îndepărtați fiecare cu o lingură cu fante, lăsând să se scurgă cât mai mult din apă. Acoperiți fiecare grămadă de kale cu un ou pocat. Condimentează cu mai multă sare și piper după gust.