Kale cu ardei prăjiți și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale cu ardei prăjiți și măsline. Această rețetă face 8 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți oțet balsamic îmbătrânit, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Feta prăjită cu măsline și ardei roșii, Ardei prăjiți cu măsline negre, și Ardei prăjiți marinați, măsline și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați varza în bucăți de mușcătură, îndepărtând orice tulpini dure. Clătiți și agitați uscat.
Încălziți uleiul și usturoiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Scoateți usturoiul imediat ce se rumeneste (nu-l lăsați să ardă).
Adăugați kale și amestecați 5 minute.
Adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până se înmoaie. Descoperiți și adăugați zahărul, sarea, măslinele și ardeii. Gatiti la foc mediu-mare pana cand lichidul s-a evaporat. Lingură într-un vas de servit; împrăștiați usturoiul deasupra.
Stropiți cu oțetul balsamic.
Se servește cald sau la temperatura camerei.