Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale cu ardei prăjiți și măsline. Această rețetă face 8 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți oțet balsamic îmbătrânit, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Feta prăjită cu măsline și ardei roșii, Ardei prăjiți cu măsline negre, și Ardei prăjiți marinați, măsline și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați varza în bucăți de mușcătură, îndepărtând orice tulpini dure. Clătiți și agitați uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Kale
2
Încălziți uleiul și usturoiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți usturoiul imediat ce se rumeneste (nu-l lăsați să ardă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați kale și amestecați 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
5
Adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până se înmoaie. Descoperiți și adăugați zahărul, sarea, măslinele și ardeii. Gatiti la foc mediu-mare pana cand lichidul s-a evaporat. Lingură într-un vas de servit; împrăștiați usturoiul deasupra.