Kale crocant la cuptor cu brânză Gruyincrumroyre
Crispy Copted Kale cu brânză Gruyincrucrore ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 260 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză mac n la cuptor cu Gruyere și dovlecei de nucă, Ouă coapte cu dovlecei și brânză Gruyere, și Ouă coapte cu roșii, piper și ierburi cu brânză Gruyere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți pâinea pe o foaie de copt și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți timp de 8 minute sau până se prăjește ușor.
Lăsați crutoanele să se răcească pe foaia de copt.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați șalota, ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 7 minute.
Adăugați varza, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se amestecă cimbru și se condimentează cu sare și piper.
Transferați kale într-un vas de copt din sticlă de 8 x 10 inci. Împrăștiați brânza peste kale și acoperiți cu crutoanele.
Coaceți aproximativ 20 de minute, sau până când brânza clocotește și crutoanele sunt aurii.
Lăsați să stea 5 minute, apoi serviți.