Kale Caesar

Kale Caesar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 786 calorii, 22g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de kale caesar, într-un castron, porții: 522 calorii; 9 grame proteine; 23 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 45 grame grăsime; 8 grame grăsimi saturate; 27 mg colesterol; 3 grame zahăr; 493 mg sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată Kale Caesar + Vinetă Caesar, Salată Kale Caesar, și Salată Kale Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rețetă Alimentară: Kale Caesar
Gina Ferazzi / Los Angeles Times (Gina Ferazzi / Los Angeles Times)Kale Caesar
Porții: 4 până la 6notă: adaptat din "pâinea tartină" de Chad Robertson.Pansament caesar2 lămâi3 cuișoare usturoi6 fileuri de hamsii ambalate în ulei de măsline1 gălbenuș de ou
Sare2 căni de ulei de măsline
Pentru a face pansamentul, radeți coaja de la 1 lămâie.
Tăiați ambele lămâi în jumătate.
Așezați usturoiul, hamsiile și coaja de lămâie într-un mortar și bateți cu un pistil pentru a face o pastă groasă.
Adăugați gălbenușul de ou, un vârf de sare și o stoarcere de suc de lămâie și amestecați bine pentru a combina. Continuând să amestecați, turnați 1/2 cană de ulei, picătură cu picătură. Amestecul ar trebui să arate neted și cremos, semn că construiți o emulsie stabilă. Continuând să amestecați, începeți să adăugați uleiul într-un flux lent. Pansamentul trebuie să se îngroașe. Opriți periodic turnarea în ulei și adăugați o stoarcere de lămâie. Gustați pansamentul și adăugați mai multă sare și suc de lămâie după gust.
Adăugați apă, o lingură mică la un moment dat, amestecând până la pansament subțire până la consistența smântânii grele. Acest lucru face ca aproximativ 2 căni să se îmbrace. Nu puteți folosi tot pansamentul pentru salată; restul se va păstra, acoperit și refrigerat, până la 2 zile.Croutoane3 felii de pâine veche de o zi, fiecare grosime de 1 inch, rupte în 1 bucăți de 1/2 inch2 linguri ulei de măsline
Sare1 / 2 linguriță herbes de Provence (opțional)pentru a face crutoanele, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Într-un castron, aruncați pâinea ruptă cu uleiul de măsline și un vârf de sare. Dacă utilizați ierburile, adăugați-le și ele.
Întindeți pâinea uniform pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc și crocant, aproximativ 15 minute. La jumătatea timpului de coacere, redistribuiți crutoanele dacă se colorează neuniform.Ansamblu de salată2 kilograme de varză neagră, tulpinile centrale îndepărtate și rupte în bucăți de mușcătură
Caesar dressing2 / 3 ceașcă rasă sau rasă parmezan în vârstă
Într-un castron mare, combinați varza și crutoanele.
Se toarnă pansamentul deasupra și se aruncă pentru a acoperi (este posibil să nu folosiți tot pansamentul).
Adăugați parmezanul, aruncați din nou și serviți.Fiecare dintre cele 6 porții: 522 calorii; 9 grame proteine; 23 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 45 grame grăsimi; 8 grame grăsimi saturate; 27 mg colesterol; 3 grame zahăr; 493 mg sodiu.Politica De Confidențialitate
Drepturi De Autor 2016, Los Angeles Times
Stil de viață și timp liber
Cadouri de sărbători: o duzină de cărți de bucate grozave ale unui brutar
Fotografii: cărți de bucate care merită să oferiți (și să primiți)rețete din unele dintre cele mai bune cărți de bucate din toamnă