Kahlua Tiramisu

Kahlua Tiramisu
Rețeta Kahlua Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 561 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, topping bătut fără lactate, kahlua și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kahlua Tiramisu, Kahlua Tiramisu, și brownies Kahl cuprosa cu Kahl cuprosa mocha cremă de unt glazură și caramel sărat ciocolată albă Kahl cuprosa mocha latte.

Instrucțiuni

1
Linia 6 (1 cană) cupe de cremă de sticlă cu folie de plastic. Lingură 2 lingurițe Kahlua în fiecare cană. Înmuiați 3 degete de doamnă în fiecare ceașcă, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți. Aranjați degetele doamnei în jurul părților laterale ale cupelor. Pune deoparte. Într-un castron mare, bateți mascarpone, zahărul și restul de 2 linguri Kahlua până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
MascarponeMascarpone
CremăCremă
KahluaKahlua
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți în budincă. Împărțiți amestecul de budincă în mod egal între cupele pregătite. Acoperiți bine și dați-l la frigider până când este setat, aproximativ 30 de minute sau până la 1 zi. Descoperă cupe. Inversați cupele pe farfurii și îndepărtați folia de plastic. Se acoperă cu topping bătut și se presară cu pudră de cacao chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Pudră De CacaoPudră De Cacao
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista