Kabocha-Tarta Cu Praz

Kabocha-Tarta Cu Praz
Această rețetă servește 8 și costă 3,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1448 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, parmezan, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de dovlecei kabocha cu ghimbir de scorțișoară cu burniță de cireșe tartă, Tarta Cu Praz, și Tarta cu sunca si praz.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii în jumătate transversal și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Așezați partea tăiată în jos pe o tigaie sau o foaie de copt de 12 x 15 inci, acoperiți cu folie și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 425 până când este moale când este străpuns, 25 până la 40 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea și rotiți-o într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Veți avea nevoie de 1 1/2 cești pure (Vezi notele).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Între timp, turnați ulei într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați prazul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
5
Într-un castron, bateți ouăle, laptele și smântâna pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți în dovlecei pur, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Desfaceți aluatul de plăcintă și ușurați ușor într-o tigaie de tartă de 9 inci cu jantă detașabilă, apăsând pe părțile laterale ale tigaiei; tăiați aluatul deasupra la culoare cu jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați tigaia pe o foaie de copt neizolată. Împrăștiați prazul, apoi brânza uniform pe fundul crustei; se toarnă amestecul de dovlecei (aruncați orice umplutură care nu se potrivește în coajă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor cu convecție 425 obișnuit sau 375 timp de 20 de minute; reduceți căldura la 375 (350 pentru cuptorul cu convecție) și coaceți până când crema este umflată și rumenită, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați să se răcească 10 minute, apoi scoateți janta tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se servește cald sau la temperatura camerei, tăiat în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista