Kabobs de uscat și de mare

Kabobs de uscat și de mare
Kabobs Land and Sea este o rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și ketogenă, cu 2 porții. Acest fel principal are 294 de calorii , 25 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 2,2 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți ulei de canolan, pudră de curry, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44% . Încercați Salata Land and Sea , Land and Sea White Meat Version de Surf and Turf și In a land of Peanut Butter pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe două frigărui de metal sau de lemn înmuiat, înfilați alternativ carnea de porc, ananasul și pruna. Pe două frigărui suplimentare, puneți alternativa papaya și creveții. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți broșele, acoperite, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 8-12 minute sau până când sucul de porc curge limpede și creveții devin roz, întorcându-se și ungeți frecvent cu amestec de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista