Kabobs de pește-spadă la grătar dulce și acru
Swordfish Kabobs la grătar dulce și acru este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sosul dulce și acru cumpărat, frigarui de metal, sos suplimentar dulce și acru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Frigărui de pui dulce și acru la grătar, Gratar dulce și acru chiftele Kabobs, și Grătar chinezesc dulce și acru carne de porc Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți frigarui de bambus, înmuiați-l în apă timp de 30 de minute.
Între timp, încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați bucățile de pește-spadă într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană de sos dulce și acru; întoarceți peștele pentru a acoperi toate părțile.
Adăugați dovleceii, ardeiul gras și roșiile; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Filetați peștele, dovleceii, ardeiul gras și roșiile uniform pe frigarui.
Când grătarul este încălzit, așezați kabobs pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 8 pana la 10 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita, intorcand o data.
Serviți kabobs cu sos suplimentar dulce și acru.