Kabobs de fructe de iarnă cu glazură de piersici
O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 90 de cenți pe porție. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, suc de portocale, bucăți de fructe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pui de pui cu glazură de piersici, Cremă plăcintă cu cireșe baie de fructe cu Kabobs de fructe curcubeu, și Kabobs de fructe cu Coulis de fructe tropicale.
Instrucțiuni
Pe fiecare dintre cele șaisprezece frigarui de 8 inci, filetați 4 până la 6 bucăți de fructe, inclusiv struguri.
Așezați frigarui pe o foaie mare de prăjituri; pus deoparte.
În cratița de 1 litru, încălziți conservele, untul, lichiorul și scorțișoara la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când untul este topit.
Periați aproximativ 1/4 până la 1/3 cană de amestec de conserve peste kabobs; rezervați amestecul de conserve rămas.
Setați controlul cuptorului la fiert. Frigeți kabobs cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură 2 minute sau până când fructele sunt fierbinți și glazura este spumoasă.
Se servește cald sau rece cu amestecul de conserve rămas.