Kabab Barg
Kabab Barg ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 565 calorii. Un amestec de șofran, roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt legume Shammi kabab, cum să faci legume Shammi kabab, Hara bhara kabab, cum să faci Hara bhara kabab, și Chimichurri Seekh Kabab.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, ceapa, usturoiul, șofranul, sarea și piperul într-o pungă mare de depozitare a alimentelor cu fermoar.
Așezați bucățile de miel în pungă; sigilați și agitați pentru a combina. Marinați mielul, la frigider, peste noapte sau până la 24 de ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Filetați mielul marinat pe frigarui metalice lungi și subțiri. Filetați roșiile întregi pe o altă frigăruie.
Periați mielul și roșiile cu marinată; aruncați marinada rămasă.
Grătiți kebab-urile, până când mielul este gătit după bunul plac și roșiile sunt fierbinți și marcate la grătar, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Presărați sumac, dacă doriți, înainte de servire.