Jurnal de date Espresso cu iaurt grecesc
Espresso data Log cu iaurt grecesc ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Mergeți la magazin și ridicați pudră de espresso instant, fistic prăjit, curmale medjool și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Espresso Cu Iaurt Grecesc Vanillan, Iaurt grecesc cu un vârtej de miere / smochine / curmale, și Rulouri de filon de curmale și nuci cu iaurt grecesc și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați pudra de espresso cu zahărul brun și 1 cană de apă fierbinte și aduceți la foc mic.
Adăugați curmalele și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați curmalele pe o farfurie pentru a se răci. Curățați curmalele și aruncați pielea. Tăiați gros curmalele, adăugând 2 linguri din siropul lor pentru a le slăbi ușor. Puneți amestecul de curmale pe o foaie de folie de plastic și rulați într-un buștean de 6 inci.
Rulați buștenul și răsuciți capetele pentru a sigila. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Desfaceți buștenul și tăiați-l în 12 felii; transferați pe farfurii. Acoperiți fiecare felie cu o păpușă de iaurt, presărați fisticul și serviți.