Jumbo Creveți Marsala, Gospodină Stil
Creveți Jumbo Marsala, stil Casnică ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 376 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fenicul, vinul marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 40%. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Jumbo În Stil Lofthouse, Creveți Jumbo La Grătar, și Creveți Jumbo Cu Bok Choy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Într - o caserolă de faianță de 12 până la 14 inci (atât aragaz, cât și rezistent la cuptor), încălziți uleiul de măsline la foc mediu, adăugați ceapa și țelina și gătiți până la moale.
Adăugați roșiile, nucile de pin, coacăzele, caperele, Marsala, tulpina de fenicul și frunza de dafin și dați la fiert.
Scoateți de pe foc și așezați creveții într-un singur strat în sucuri.
Se introduce la cuptor și se coace neacoperit timp de 6 până la 7 minute.
Scoateți, presărați cu brânză și lăsați să stea 15 minute. Mâncați cald sau lăsați să se răcească și serviți la frigider.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.